Færgeruter

Færgeture og færgeruter er stadig meget populære, og det skyldes i høj grad, at det er en meget behagelig rejseform i forhold til en biltur. Ved at tage færgen kan man både spare tid og penge og samtidig få en komfortabel transporttid med god benplads og hyggeligt samvær, hvis man rejser sammen med andre.

De færreste af os benytter færger i det daglige. Derfor kan det godt være svært at tilegne sig det samlede overblik over alle de forskellige færgeruter, når man har brug for det. Der er nemlig flere færgeruter, end man lige tror. Imidlertid findes der hjemmesider, der samler de forskellige sejlplaner på en overskuelig måde, så du let kan finde de færgeruter, som du skal bruge.

Mols-Linien er en af de mest populære færgeruter i Danmark. Det skyldes, at man kan spare utrolig meget tid og en masse penge, hvis man tager Molslinien ved rejse mellem Sjælland og Jylland. Molslinien sejler mellem Odden og Århus og Odden og Ebeltoft. Sejlturen foregår med hurtigfærger, og den tager mellem ca. 55 og 70 minutter. Molslinien er derfor det oplagte valg til dig, der gerne vil spare på transporttiden. Samtidig slipper du for at betale for at køre over Storebæltsbroen, og allerede der kan din tur med Molslinien have betalt sig selv hjem. En returbillet med Molslinien kan nemlig fås for helt ned til 440 kr., og så sparer du oven i købet en anseeligt beløb i benzin ved siden af. Samtidig slipper du for at holde i kø på motorvejene, og du kan erstatte den stressende fornemmelse ved kø-dannelser med afslapning, en avis og en kop kaffe i ro og mag. Hvis du vil, kan du også bruge overfarten til at udføre arbejde på din bærbare PC vha. det gratis trådløse netværk på alle Molsliniens færgeruter.