Her på siden Skibstrafik.dk har vi samlet information om søfart og skibstrafik i Danmark. Vi forsøger at skabe et overblik over de mange forskellige emner der er. Blandt andet indenfor maritim uddannelse, teknisk information omkring skibsfart mm.

Her på siden har vi integreret en live oversigt over skibstrafik i hele verden. Igennem denne kan du se hvordan skibsfarten ser ud lige nu i området omkring dig. Der er ydermere mulighed for at se destination, fragt, hastighed, rute og mere ved at trykke på det pågældende skib.

Skibstrafik.dk er lavet af firmaet Devilfish Media og det er også dem der står for den daglige drift samt eventuel kontakt. Så skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi vil forsøge at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Vi håber du får gavn af vores side og at vi er med til at informerer eller blot underholde dig en smule. Vi tager imod al feedback der skulle være, så tøv ikke med at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

God fornøjelse her på siden 🙂

Med venlig hilsen holdet bag Skibstrafik.dk